FMD

GAMEPLAN

Khas untuk FMD G100 dapatkan input dan bimbingan direct tentang strategi memburu “eagle” bagi melahirkan leaders yang berpotensi membangunkan dan memimpin empayar bisnesnya sendiri daripada Leadership yang proven sukses.

Anda tidak akan keseorangan. Dalam menggapai impian, anda pasti tempuhi pelbagai cabaran dan halangan. G100 sediakan anda input-input terkini tentang bisnes, peluang bergaul sesama FMD yang positif, bahkan perkongsian pengalaman daripada LEADER yang sudah mempunyai proven result untuk merungkaikan sebarang persoalan anda dalam melahirkan LEADERS. 

FMD GAMEPLAN

FMD GAMEPLAN merupakan program latihan bulanan khas untuk FMD dalam bentuk perkongsian ilmu dan strategi terkini mencari eagle dan membina leaders.

Peluang bagi FMD berassociate dan berkongsi ilmu. Semangat kebersamaan ini membolehkan FMD mendapatkan energy yang segar setiap bulan dalam membina leaders.

SIAPA PANELIS FMD GAMEPLAN?

Panelis-panelis yang dijemput terdiri daripada ahli G100 yang berstatus
Pin Leader, iaitu mereka yang telah mencapai pendapatan pasif sebanyak RM10K setiap bulan.

Zulkifli dan Najdah
Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas)
Hafiz Shafie (Bekas Jurutera)
Syarif Jamil (Bekas Jurutera)
SEE YOU AT THE TOP!

Jumaat (Minggu Ke 2)

9.00PM 

Zoom

Disclaimer
Program ini adalah inisiatif dari pihak penganjur. Kami tidak bertanggungjawab untuk sebarang hasil serta tidak menjanjikan sebarang hasil serta merta. Kami akan berkongsi tentang ilmu dan isu semasa. Sebarang keputusan adalah tanggungjawab peserta dan bebas pengaruh dari pihak penganjur.