WEEKLY BUSINESS MEETING (WBM)

SETIAP HARI AHAD, JAM 8.30 MALAM

Peluang dapatkan input terkini, associate sesama team G100 yang positif, dan rungkaikan sebarang persoalan tentang bisnes setiap minggu supaya sentiasa bermotivasi.

(Program ini khas untuk semua Dealer G100 yang aktif.)

KHAS UNTUK DEALER AKTIF G100

Setiap Hari Ahad

8.30PM – 9.30PM

Facebook: Business Meeting

Anda tidak akan keseorangan. Dalam menggapai impian, anda pasti tempuhi pelbagai cabaran dan halangan. Selama 1  jam setiap minggu, G100 sediakan anda input-input terkini tentang bisnes, peluang bergaul sesama dealer yang positif, bahkan Founder Master Dealer yang sudah mempunyai proven result untuk merungkaikan sebarang persoalan anda dalam membina bisnes.

WEEKLY BUSINESS MEETING

Weekly Business Meeting (WBM) yang diadakan setiap hari Ahad merupakan program latihan mingguan dalam bentuk perkongsian ilmu dan perkongsian update terkini tentang perkembangan bisnes Public Gold.

WBM bertujuan untuk memberi pendedahan dan sesi suai kenal sesama dealer agar mereka saling kenal mengenali dan dapat membina hubungan yang lebih utuh sebagai satu pasukan. Sesi ini penting supaya para dealer tidak berasa berseorangan dalam perjalanan bisnes mereka terutamanya bagi dealer baru yang baru hendak bermula. Semangat kebersamaan ini membolehkan dealer mendapatkan energy yang segar setiap minggu.

Hadir dan belajar WBM secara 'online' dari rumah atau mana-mana lokasi asalkan ada internet.

Tonton Weekly Business Meeting yang lalu.

SIAPA PANELIS WBM?

Panelis-panelis yang dijemput terdiri daripada ahli G100 yang berstatus Master Dealer, iaitu mereka yang telah mencapai pendapatan pasif sebanyak RM5K setiap bulan.

Zulkifli dan Najdah
Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas)
Syarif Jamil (Bekas Jurutera)
Adam Fahmi ( Pegawai Tentera)
Amimah Ayub (Guru Cemerlang)
Hafiz Shafie (Bekas Jurutera)
Steven Blanda (Guru)
Disclaimer
Program ini adalah inisiatif dari pihak penganjur. Kami tidak bertanggungjawab untuk sebarang hasil serta tidak menjanjikan sebarang hasil serta merta. Kami akan berkongsi tentang ilmu dan isu semasa. Sebarang keputusan adalah tanggungjawab peserta dan bebas pengaruh dari pihak penganjur.