G100 Talk Show

Setiap Rabu, jam 9.00 malam

Pelajari cara tingkatkan kewangan dengan emas, dan cara mendapat pendapatan pasif sambil menyimpan emas bersama Public Gold.

Tarikh & Waktu

Setiap Rabu, 9.00 malam

Platform

FB & Youtube

Adakah anda sedang mencari platform terbaik untuk belajar cara meningkatkan kekayaan dengan emas?

Kami sediakan SOLUSI UNTUK ANDA!

100% PERCUMA!

Pelajari ilmu emas dan kewangan setiap Rabu, jam 9.00 malam secara LIVE (di Facebook dan Youtube) dalam rancangan G100 Talk Show!

G100 TALK SHOW

Ruangkan waktu 1 jam setiap minggu bersama kami untuk belajar rahsia tingkatkan kekayaan dengan emas dan menjana pendapatan pasif sambil menyimpan emas.

Talk Show merupakan langkah pertama untuk belajar terus dari mereka yang telahpun berjaya meningkatkan kewangan dengan emas, dan menjana pendapatan pasif sambil menyimpan emas menggunakan platform yang disediakan oleh Public Gold.

Kenapa Anda Perlu Hadir Ke G100 Talk Show?

Tonton rakaman Talk Show yang lalu

SIAPA PANELIS TALK SHOW?
Panelis-panelis yang dijemput terdiri daripada ahli G100 yang berstatus Master Dealer, iaitu mereka yang telah mencapai pendapatan pasif sebanyak RM5K setiap bulan dan sebahagian panelis pula merupakan golongan profesional yang walaupun sebenarnya masih berkhidmat dalam bidang masing-masing namun mereka telah pun mencapai financial freedom, hanya dengan bermula menyimpan emas Public Gold.
Zulkifli dan Najdah

Testimoni Kejayaan Panelis Talk Show

Disclaimer
Program ini adalah inisiatif dari pihak penganjur. Kami tidak bertanggungjawab untuk sebarang hasil serta tidak menjanjikan sebarang hasil serta merta. Kami akan berkongsi tentang ilmu dan isu semasa. Sebarang keputusan adalah tanggungjawab peserta dan bebas pengaruh dari pihak penganjur.