ILMU KEWANGAN 100% PERCUMA DI G100 TALK SHOW 

Anda Mencari Platform Untuk Belajar Berkenaan Topik Emas, Pelaburan, Hartanah, Pengurusan Kewangan Dan Isu-Isu Semasa Berkaitan Kewangan?

Kami Sedikan SOLUSI UNTUK ANDA!

100% PERCUMA!

G100 TALK SHOW
Invest masa 1 JAM SAHAJA setiap minggu bersama kami untuk belajar rahsia pengurusan kewangan untuk tingkatkan pendapatan sehingga berjaya mencapai Financial Freedom yang anda inginkan.
Talk Show merupakan langkah pertama bagi anda untuk belajar ilmu kewangan di samping dapat mengenali dengan lebih dekat apa itu Public Gold dan bagaimana emas boleh menambah baik kedudukan kewangan anda 3 tahun dari sekarang.
Kenapa Anda Perlu Hadir Ke G100 Talk Show?
SIAPA PANELIS TALK SHOW?
Panelis-panelis yang dijemput terdiri daripada ahli G100 yang berstatus Master Dealer, iaitu mereka yang telah mencapai pendapatan pasif sebanyak RM5K setiap bulan dan sebahagian panelis pula merupakan golongan profesional yang walaupun sebenarnya masih berkhidmat dalam bidang masing-masing namun mereka telah pun mencapai financial freedom, hanya dengan bermula menyimpan emas Public Gold.
Zulkifli dan Najdah
Shafiq Nuraini
JOM LIVE BERSAMA KAMI
Setiap Hari Rabu
9.00PM – 10.00PM
Facebook & Youtube
Disclaimer
Program ini adalah inisiatif dari pihak penganjur. Kami tidak bertanggungjawab untuk sebarang hasil serta tidak menjanjikan sebarang hasil serta merta. Kami akan berkongsi tentang ilmu dan isu semasa. Sebarang keputusan adalah tanggungjawab peserta dan bebas pengaruh dari pihak penganjur.