Program Training Fizikal Yang Terbesar Dalam Public Gold!

MDC_6.0

MASTER DEALER CONFERENCE
g100 & 5g

PELUANG BERNETWORKING BERSAMA TOP ACHIEVERS DAN CUNGKIL RAHSIA KEJAYAAN MEREKA UNTUK MEMBANGUNKAN SERTA MENGUKUHKAN BISNES ANDA SENDIRI

24 & 25 Ogos 2024

7 AM - 11 PM (SABTU)

7 AM - 5 PM (AHAD)

DEWAN WAWASAN, MENARA PGRM.

Pendaftaran Kini Dibuka...

Hari
Jam
Minit
Saat
Pendaftaran Tamat

Disaat ramai dealer-dealer Public Gold yang sedang berusaha dalam membina bisnes, Alhamdulillah ada new achievers, dealer Public Gold G100 & 5G di bawah bimbingan mentorship Tuan Mohd Zulkifli Shafie yang berjaya naikkan sales dan kembangkan empayar bisnes mereka.

Our Success Story

Tonton kisah inspirasi serta kejayaan antara dealer-dealer baru yang sudah berjaya sebelum MDC dan selepas datang ke MDC dibimbing dan dibantu oleh mentor dan achievers dalam bisnes.

“Daripada RM2 Juta Meroket Sales Ke RM6 Juta, Bagi 5 Bulan Pertama Tahun 2023″

Setelah hadir dan belajar ilmu bisnes di Master Dealer Conference, Alhamdulillah sangat banyak perubahan besar yang telah berlaku dalam bisnes beliau.

Lima bulan pertama tahun 2021 beliau cuma berjaya mencapai sales RM2 Juta, dan kini lima bulan pertama tahun 2023 beliau meroket sales sehingga RM6 Juta.

Kalau dahulu beliau cuma ada 2 orang FMD sahaja, kini sudah grow ke 4 orang FMD.

– Azlan Abdul Rahman Pearl Double Star FMD

“Daripada RM3 Juta Meroket Sales Ke RM6 Juta, Selepas Join MDC 5.0″

Setelah hadir dan belajar ilmu di Master Dealer Conference, Alhamdulillah sangat banyak perubahan besar yang telah berlaku dalam bisnes beliau.

MDC 1.0 beliau cuma berjaya mencapai sales RM3 Juta, dan kini setelah join MDC 5.0 beliau meroket sales sehingga RM6 Juta.

Kalau dahulu beliau cuma ada 2 orang FMD sahaja, kini team beliau sudah grow ke 4 orang FMD.

Steven Blanda Pearl Double Star FMD

“Daripada RM3 Juta Meroket Sales Ke RM6 Juta, Selepas MDC 4.0″

Setelah hadir dan belajar ilmu bisnes di Master Dealer Conference, Alhamdulillah sangat banyak perubahan besar yang telah berlaku dalam bisnes beliau.

Lima bulan pertama tahun 2021 beliau cuma berjaya mencapai sales RM3.5 Juta, dan kini lima bulan pertama tahun 2023 beliau meroket sales sehingga RM6.5 Juta.

Kalau dahulu beliau cuma tiada FMD, kini sudah grow ke 2 orang FMD.

– Nur Su’aidah, Double Star FMD
Disclaimer
Program ini adalah inisiatif dari pihak penganjur. Kami tidak bertanggungjawab untuk sebarang hasil serta tidak menjanjikan sebarang hasil serta merta. Kami akan berkongsi tentang ilmu dan isu semasa. Sebarang keputusan adalah tanggungjawab peserta dan bebas pengaruh dari pihak penganjur.