Mereka Telah Berjaya Mencapai Financial Freedom Bersama Kami

alif azuwan amiruddin

Selain dari kekangan masa bekerja sebagai seorang jurutera sawit. Dan sebagai seorang bapa bagi dua orang cahaya mata. Antara cabaran …

Baca Testimoni →

MOHAMAD HAFIZ BIN SHAFIE

Saya bekas graduan dalam kejuruteraan mekanikal di UTM Skudai. Manakala, isteri saya pula mempunyai segulung ijazah dalam bidang perakaunan di UITM Shah Alam. Kami tamat belajar pada Ogos 2014, dan pada November 2014 saya mendapat jawatan sebagai jurutera kilang kelapa sawit di sebuah syarikat GLC, dan dihantar ke Sabah. Manakala, isteri mendapat pekerjaan sebagai seorang akauntan di Kota Bharu Kelantan.

December 2014, kami menjalani kehidupan sebagai suami isteri. Terpaksa hidup berjauhan dengan jarak beribu kilometer antara memisahkan kami, isteri saya mengambil keputusan untuk meletakkan jawatan sebagai seorang akauntan, dan mengikuti saya di Sabah sebagai seorang surirumah sepenuh masa di samping saya.

Pada September 2016, setelah mengikuti Jutawan Emas Leadership Training (JLT) yang kini kita jalankan secara online yang dipanggil PLT. Saya mempunyai impian untuk capai Financial Freedom, tak kerja tapi ada duit.

Baca Testimoni →
Pendaftaran sudah penuh.