Kami Bersedia Untuk Membantu Anda.
Hubungi kami untuk sebarang persoalan, cadangan ataupun untuk apa sahaja.
Pejabat

G100 Presidential Suite, 
Suite 10 & 11 , M-Floor, Menara Public Gold,
No. 249, Jalan Tun Razak
50100 Kuala Lumpur

Nak simpan emas?

Kalau berminat nak memulakan tabungan emas dengan dealer di bawah team G100 Network, sila hubungi mana-mana dealer dibawah G100 Network di sini.

SOALAN LAZIM
UMUM

G100 merupakan sebuah tim dealer Public Gold yang terbesar dan paling cepat berkembang, menggabungkan lebih 250 Master Dealer aktif, lebih 3478 Dealer dan memberikan servis kepada lebih 500,000 penyimpan emas.

Ya, G100 berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia.

G100 di asaskan oleh Tuan Mohd Zulkifli Shafie. Beliau merupakan penulis buku pelaburan emas popular di Malaysia dan juga Champion of The Champion Dealer Public Gold sejak 2017.

G100 Network menyediakan sistem pembelajaran dan sokongan yang berterusan dalam bentuk seminar, latihan, bengkel, coaching, mentoring, bahan sokongan bisnes serta support group untuk customer dan dealer Public Gold yang berdaftar di bawah rangkaian G100 Network.

Program
Program atau seminar kepimpinan satu hari yang dianjurkan oleh G100 pada hari Sabtu setiap minggu pertama bagi melatih dan membimbing dealer-dealer Public Gold di bawah rangkaian G100.
Program eksklusif yang diwujudkan khas untuk dealer-dealer yang baru menyertai Public Gold di bawah rangkaian G100. Seminar separuh hari ini dianjurkan pada setiap hari Sabtu minggu kedua setiap bulan.

Sila berhubung dengan pihak G100 melalui Facebook Mesenger. Kalau berminat nak memulakan tabungan emas dengan dealer di bawah team G100 Network, sila hubungi mana-mana dealer dibawah G100 Network di sini. Klik Sertai Kami.

Lain-lain

Speaker-speaker G100 yang berstatus Master Dealer, iaitu mereka yang telah mencapai pendapatan pasif sebanyak RM5K setiap bulan dan telah terbukti berjaya menambahbaik kedudukan kewangan mereka hingga mencapai financial freedom.

Kami telah melahirkan lebih 3478 dealer aktif dan membimbing 500,000 penyimpan emas di Malaysia, Indonesia & Brunei. Sila semak testimoni kami di sini.