SETIAP HARI KHAMIS MINGGU KEEMPAT, BERMULA JAM 9.00 MALAM

MASTER DEALER

WORKSHOP

Khas untuk Master Dealer G100 dapatkan input dan bimbingan direct tentang cara membina team dan melahirkan leaders daripada mentor TUAN MOHD ZUKIFLI SHAFIE.

(Program ini khas untuk dealer G100 yang telah mencapai Master Dealer)

Anda tidak akan keseorangan. Dalam menggapai impian, anda pasti tempuhi pelbagai cabaran dan halangan. G100 sediakan anda input-input terkini tentang bisnes, peluang bergaul sesama Master Dealer yang positif, bahkan Master Dealer yang sudah mempunyai proven result untuk merungkaikan sebarang persoalan anda dalam membina struktur bisnes yang solid.

MASTER DEALER WORKSHOP

Master Dealer Workshop merupakan program latihan bulanan khas untuk Master Dealer dalam bentuk perkongsian ilmu dan strategi terkini mengembangkan team dan mengukuhkan bisnes.

Peluang bagi Master Dealer berassociate dan berkongsi ilmu. Semangat kebersamaan ini membolehkan Master Dealer mendapatkan energy yang segar setiap bulan dalam membangunkan team.

Tonton Master Dealer Workshop yang lalu

SIAPA PANELIS MASTER DEALER WORKSHOP?

Panelis-panelis yang dijemput terdiri daripada ahli G100 yang berstatus Founder Master Dealer, iaitu mereka yang telah mencapai pendapatan pasif sebanyak RM5K setiap bulan.
Zulkifli dan Najdah
Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas)
Hafiz Shafie (Bekas Jurutera)
Syarif Jamil (Bekas Jurutera)
SEE YOU AT THE TOP!

Khamis (Minggu Ke 3)

9.00PM 

Facebook

Disclaimer
Program ini adalah inisiatif dari pihak penganjur. Kami tidak bertanggungjawab untuk sebarang hasil serta tidak menjanjikan sebarang hasil serta merta. Kami akan berkongsi tentang ilmu dan isu semasa. Sebarang keputusan adalah tanggungjawab peserta dan bebas pengaruh dari pihak penganjur.