Apa Kata Mereka?

Dapatkan inspirasi dari kisah kejayaan mereka yang telahpun bersama kami. Walaupun setiap mereka datang dari pelbagai latarbelakang yang berbeza, tetapi mereka tetap mencapai kejayaan yang sama bersama kami. Success is predictable!

Selepas kenal emas, simpanan saya meningkat mendadak. Alhamdulillah lebih stabil... Saya dah ubah hidup dari masalah tidak menyimpan kepada penyimpan yang tegar.
Simpan emas dapat elak duit bocor. Dalam masa setahun, simpanan emas saya lebih kurang RM10k walaupun sebagai seorang pelajar. Kalau tak simpan emas, memang mustahil nak cukup simpanan sebanyak itu.
Audi Danial
Simpan bentuk emas sangat selamat dan bertahan disimpan. Berbeza dengan duit. Cepat habis dan dibelanjakan. Simpan pun bertambah-tambah.
Simpan duit makin lama makin susut jer dalam akaun tu. Tapi simpan emas tahan lama. Malah bertambah dari masa ke semasa. Itulah penangan aura emas yang melekat pada penyimpannya. Alhamdulillah.
Dulu saya boros, sampai saving pun cukup-cukup makan je. Sekarang ada je duit lebih, beli emas. Tengok album simpanan emas. Senyum...
Emas selamatkan saya dari kebocoran wang. Dulu selalu simpan duit, tetapi tak lekat. Bila duit banyak, mula la rasa nak beli macam-macam. Sejak simpan emas, sedar tak sedar, nilai emas tu dah cecah ribuan ringgit. Memang hebat kuasa emas!
Saya mula membeli emas baru 2 bulan lepas. Saya memang suka shopping online. Jenis impulse shopping. Tapi, sejak saya dah convert cepat-cepat duit saya jadi emas, makanya akaun bank saya tu memang cukup-cukup untuk guna wang harian sahaja. Alhamdulillah, berjaya kumpul 5 gram dari 2 bulan lepas.
Noor Azita Awaludin
Sebelum kenal emas dan tak ada ilmu tentang emas, duit simpanan saya selalu bocor. Dapat gaji habis macam tu je. Tapi sejak simpan melalui Akaun Emas GAP, duit boleh disimpan. Tak bocor pun... Dah setahun berlalu, banyak juga yang terkumpul. Alhamdulillah syukur, sangat mudah, online je.