PRE-MD

SESSION

SETIAP HARI KHAMIS MINGGU KETIGA, JAM 9.00 MALAM

Khas untuk PRE-MD G100 dapatkan input dan bimbingan direct tentang cara mengubah mindset dan membiasakan tabiat yang betul daripada para Master Dealer dan Founder Master Dealer yang proven sukses.

(Program PRE-MD ini boleh disertai oleh dealer G100 yang telah mencapai 50 orang direct frontline.)

SEE YOU AT THE TOP!

Khamis (Minggu Ke 3)

9.00PM 

Facebook

Anda tidak akan keseorangan. Dalam menggapai impian, anda pasti tempuhi pelbagai cabaran dan halangan. G100 sediakan anda input-input terkini tentang bisnes, peluang bergaul sesama PRE-MD yang positif, bahkan perkongsian pengalaman daripada Founder Master Dealer yang sudah mempunyai proven result untuk merungkaikan sebarang persoalan anda dalam membina mindset dan mendapatkan frontline.

PRE-MD SESSION

PRE-MD SESSION merupakan program latihan bulanan khas untuk PRE-MD dalam bentuk perkongsian ilmu dan strategi terkini mengembangkan frontline dan membiasakan tabiat yang betul membuat 5 Basic.

Peluang bagi PRE-MD berassociate dan berkongsi ilmu. Semangat kebersamaan ini membolehkan PRE-MD mendapatkan energy yang segar setiap bulan dalam membina mindset dan membina bisnes.

Tonton PRE-MD SESSION yang lalu

SIAPA PANELIS PRE-MD SESSION?

Panelis-panelis yang dijemput terdiri daripada ahli G100 yang berstatus
Master Dealer dan  Founder Master Dealer, iaitu mereka yang telah mencapai pendapatan pasif sebanyak RM5K setiap bulan.

Zulkifli dan Najdah
Mohd Zulkifli Shafie (Penulis Buku Wang Emas)
Syarif Jamil (Bekas Jurutera)
Hafiz Shafie (Bekas Jurutera)
Bashir Mansor (Manager)
Disclaimer
Program ini adalah inisiatif dari pihak penganjur. Kami tidak bertanggungjawab untuk sebarang hasil serta tidak menjanjikan sebarang hasil serta merta. Kami akan berkongsi tentang ilmu dan isu semasa. Sebarang keputusan adalah tanggungjawab peserta dan bebas pengaruh dari pihak penganjur.