PUBLIC GOLD BY G100 NETWORK

Your Ultimate Financial Freedom Begins Here!

G100 adalah network terbesar dealer Public Gold. Misi kami membantu mereka yang berpendapatan supaya mempunyai simpanan yang kukuh, bebas masalah kewangan, dan mencapai Financial Freedom (“tak kerja pun ada duit”).

JANA PENDAPATAN PASIF
SAMBIL MENABUNG EMAS

TAHUKAH ANDA?

Anda boleh menjadi pemilik bisnes emas tanpa modal. Asalkan anda adalah customer Public Gold (PG) yang berdaftar (memiliki PG Code), anda boleh jadi pemilik bisnes emas. Rahsianya kami bongkar di sini!

POTENSI PENDAPATAN BISNES PUBLIC GOLD BERSAMA G100 NETWORK

Potensi pendapatan pasif lebih RM 10,000.00 sebulan, hanya 3 – 5 tahun dari sekarang!

G100 menyediakan program untuk anda berjaya capai setiap checkpoint dalam jangka waktu ditetapkan.
3 LANGKAH MUDAH JANA PENDAPATAN

G100 menyediakan program supaya anda berjaya membimbing 1,000 penyimpan emas dalam masa 3 – 5 tahun, dan mendapat pendapatan pasif melebihi RM10,000 sebulan sambil menabung emas.

Simpan
Sampaikan
Servis
KEUNTUNGAN MENJADI
DEALER PUBLIC GOLD
Insentif
Zero Stock
Online
Royalti
Diwarisi
Zero Fee
KENAPA G100 NETWORK? APA PERBEZAAN G100 NETWORK & PUBLIC GOLD?
Logo G100 Red png

Dealer Public Gold

Network terbesar dealer PG. Paling aktif dan paling cepat berkembang. Ditubuhkan secara rasmi pada 24.9.2018.

Peluang menjana pendapatan pasif

Share pengalaman anda kepada orang lain. PG akan bayar insentif setiap kali customer berdaftar di bawah anda membeli dengan PG. Ikuti program yang G100 sediakan supaya anda membina bisnes dengan betul, cepat dan berkesan.

Latihan & Support

Join Komuniti G100. Dapatkan akses ke program ilmu, support team, tools, dan mentorship yang kami sediakan. Anda tak perlu try & error. Kami sudah ada formula yang terbukti berkesan untuk ada capai kejayaan dengan cepat.

Syarikat Pengeluar Emas

Syarikat pengeluar emas terbesar di Malaysia. Mempunyai 18 cawangan, termasuk 5 di Indonesia. Ditubuhkan pada 23.5.2008.

Bisnes Public Gold Group

Public Gold
- Emas pelaburan 999
PG Jewel
- Barang kemas 916

PG Mall

Aurora Italia

1 Juta Penyimpan Emas

Sudah lebih 1.2 Juta penyimpan emas yang berdaftar dengan Public Gold. Lebih 500k adalah penyimpan emas di bawah G100.

MENCAPAI FINANCIAL FREEDOM DENGAN PUBLIC GOLD BERSAMA G100

Berdasarkan road map kami, anda boleh mencapai level Founder Master Dealer (FMD) dengan pendapatan pasif RM5,000 – RM10,000 sebulan, dalam masa 24 bulan dari sekarang. Pencapaian tersebut sudah ‘sebelah kaki’ mencapai Financial Freedom.

Support tools dan platform yang kami sediakan untuk membantu anda capai Financial Freedom!
Telegram Channel
G100 Handbook
Facebook

G100 Menyediakan
5 Core Program Untuk Dealer!

G100 Talk Show

Setiap Rabu.

Belajar tentang emas & kewangan, dan kembangkan bisnes anda setiap minggu!

Ajak prospek untuk sama-sama belajar daripada speaker G100 yang terpilih.

PG Leadership Training (PLT)

Setiap Sabtu minggu pertama setiap bulan.

Bongkar rahsia sebenar mencapai Finacial Freedom dalam masa 3 - 5 tahun daripada speaker yang sudah ada proven result!

New Dealer Orientation (NDO)

Setiap Sabtu minggu kedua setiap bulan.

Kenali PG & G100.

Fahami cara memanfaaatkan TOOLSET yang disediakan, dan dapatkan update terkini tentang SOP dalam menjalankan bisnes.

Weekly Business Meeting (WBM)

Setiap Ahad

Dapatkan update terkini, dan skill yang lebih mendalam untuk mengembangkan bisnes.

Belajar terus dari mereka yang mempunyai progress yang baik dalam bisnes.

Weekly Group Coaching (WGC)

Setiap Ahad

Bertanya terus dengan upline MD tentang cabaran yang dilalui dan cara untuk mengatasinya.

Dapatkan personal touch terus daripada MD yang akan bantu anda untuk berjaya.

Peluang Bersama G100

ADAKAH PELUANG MENDAPAT PENDAPATAN PASIF DENGAN PUBLIC GOLD?

Ada. Iaitu bagi dealer yang berjaya membimbing penyimpan emas di bawah mereka dengan betul, dan membantu dealer-dealer di bawah mereka berjaya seperti mereka.

Mereka di bayar insentif berbentuk royalti seumur hidup selagi mana penyimpan emas di bawah mereka membeli emas dengan Public Gold, dan selagi dealer-dealer di bawah mereka dapat menghasilkan jualan.

G100 sediakan program yang membolehkan setiap dealer berjaya membimbing 1,000 penyimpan emas di bawahnya dalam masa 2 tahun. Anggaran pendapatan pasif sekitar RM5,000 – RM10,000 setiap bulan.

Cepat atau lambat, itu bergantung kepada berapa cepat seseorang dealer itu belajar dan mempraktikkan apa yang dia belajar dari G100.

Sebagai permulaan, kami sarankan setiap dealer yang baru bermula untuk letakkan target membantu 300 penyimpan emas pertama dalam masa 12 bulan. Anggaran pendapatan pasif sekitar RM2,500 sebulan.

>>> Join PLT

Sehingga Februari 2024, G100 sudah berjaya melahirkan lebih 110 Founder Master Dealer, yang berjaya mendapat pendapatan

pasif 4 – 5 angka setiap bulan.

1. Financial Freedom – Pendapatan pasif RM5,000 sebulan 24 bulan dari sekarang, peluang ‘pencen’ hanya dalam masa 3 – 5 tahun dari sekarang, dan bisnes yang boleh diwarisi.

2. Time freedom – boleh menjalankan bisnes di mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa – tak perlu simpan dan hantar stok, tak perlu jumpa customer face-to-face (hanya online), tak perlu sewa kedai atau pejabat (hanya online).

3. Travel with Style – pelancongan VVIP untuk suami isteri ke tempat-tempat exotic setiap tahun, ditaja sepenuhnya oleh Public Gold.

1. ILMU – 5 Core Program – G100 mengadakan lebih 20 program latihan setiap bulan untuk customer dan dealer. Ia membantu dealer untuk cepat belajar dan mudah membimbing customer dan dealer di bawah network masing-masing.

2. CIRCLE – G100 adalah circle dealer PG yang terbaik; sentiasa positif, optimis, saling bekerjasama dan sokong menyokong antara satu sama lain ia ibarat sebuah keluarga yang besar. Ia circle yang dapat mendorong untuk kita berjaya.

3. TOOLSET – G100 sediakan toolset yang terbaik dan terkini untuk mempercepatkan setiap dealer untuk berjaya, antaranya; landing page dealer, ebook, skrip berkomunikasi dengan customer, dan bimbingan menggunakan tool terkini dalam mempercepatkan perkembangan bisnes (seperti Board, Woowa, Whatsapp Business).

4. MENTORSHIP – Ia nilai termahal yang disediakan oleh G100, iaitu anda dibimbing secara langsung oleh orang yang sudah mencapai apa yang mahu anda capai. Tak perlu lagi “try & error” yang merugikan masa, wang ringgit, dan tenaga. G100 menyediakan sesi Group Coaching setiap minggu, dan personal coaching setiap bulan bagi dealer yang layak.

1.  Sanggup belajar
2. Sanggup berusaha

Melalui program yang disediakan oleh G100.

Berapa cepat seseorang dealer itu berjaya bergantung berapa cepat dia belajar (melalui program yang G100 sediakan), dan berapa cepat dia mempraktikkan apa yang dia belajar.

Tapi pengalaman kami, dealer yang komited berjaya mencapai tahap Master Dealer (dengan pendapatan pasif sekitar RM2,500) hanya dalam masa 12 bulan, dan berjaya mencapai pendapatan pasif RM5,000 – RM10,000 sebulan hanya dalam masa 24 bulan.

Ianya dikira sejak bila seseorang dealer itu membuat DECISION dan meletakkan KOMITMEN penuh bagi menjadikan bisnes Public Gold sebagai EXIT PLAN mereka mencapai Financial Freedom.

Antaranya (qualifier Switzerland);

1. Tuan Syarif Jamil
2. Dr Syafiq Roslan
3. Tuan Hafiz Shafie
4. Puan Ain Najwa
5. Mejar Adam Fahmi
6. Dr Fadhli Adnan
7. Tuan Mohd Nazim bin Badruddin
8. Tuan Azlan Abdul Rahman

Program latihan asas G100 dinamakan 5 Core Program.

1.  PLT
2. NDO
3. WBM
4. WGC
5. Talkshow (Indonesia, Malaysia, dan Sembang Santai PGMall)

Program lain G100 adalah berdasarkan syarat dan kelayakan tertentu.

1.  PLT (PG Leadership Training)
2. NDO (New Dealer Orientation)
3. WBM (Weekly Business Meeting)
4. WGC (Weekly Group Coaching)

1. Talkshow (online) – belajar bagaimana meningkatkan tahap kewangan dengan simpanan emas.

2. Public Gold Q&A (online) – peluang bertanya apa sahaja tentang Public Gold, khususnya tentang SOP, proses jual beli dan tip berurusan secara efektif dalam Public Gold.

3. Seminar Kaya Dengan Emas (seminar fizikal) – belajar bagaimana meningkatkan tahap kewangan dengan simpanan emas.

4. Private Webinar (online) – kenalpasti strategi kewangan yang betul ke arah membina satu juta pertama.

5. G100 Achievers Night (GAN) (online) – dapatkan inspirasi kejayaan penyimpan emas meningkatkan kewangan mereka dan mendapat pendapatan pasif sambil menyimpan emas.

1. Pre-MD Training (online) : belajar strategi mendapatkan customer, dan cara memberikan servis terbaik untuk menjadikan mereka penyimpan emas yang berilmu dan berdikari.

2. Financial Freedom Blueprint (online) : belajar strategi yang betul untuk melengkapkan komponen kewangan bagi mencapai “Ultimate Financial Freedom” dalam masa 3 – 5 tahun.

1. Master Dealer Workshop (online) – belajar strategi mencapai 1,000 customer aktif pertama, dan asas dalam membangunkan team yang sentiasa berkembang (growing team).

2. MD Conference (fizikal) – peluang bernetworking sesama Master Dealer, bertukar-tukar idea dan pengalaman, serta face-to-face coaching bersama “Leaders” untuk meningkatkan bisnes masing-masing ke “next level”.

1. FMD Game Plan – belajar strategi memburu “eagle” bagi melahirkan leaders yang berpotensi membangunkan dan memimpin empayar bisnesnya sendiri.

Cara tercepat untuk berjaya ialah belajar terus dari mereka yang sudah berjaya.

Personal coaching ini khusus untuk semua dealer yang sudah komited hadiri PLT, WBM dan WGC setiap bulan.

Ini peluang mendapat personal coaching secara 1-1 setiap bulan dengan upline mentor (yang sudah proven mencapai target yang anda mahu capai) masing-masing bagi kenalpasti ‘blind spot’, dan mendapatkan feedback tentang progress bisnes anda, untuk pastikan anda sentiasa ‘on-track’ untuk mencapai target anda dalam bisnes.

Potensi Bisnes Public Gold Bersama G100

Mohd Zulkifli Shafie & Najdah Mohammed Hussain

Akauntan dan Surirumah / Double Diamond 6 Star Founder Master Dealer/ Pengasas G100 Network

Kehidupan kami sekeluarga sungguh selesa. Mempunyai kebebasan masa dan wang. Kami boleh buat apa yang kami suka pada bila-bila masa tanpa dikongkong oleh sesiapa. Setiap hari adalah hari cuti bagi kami. Tak ada beza bagi kami antara hari Ahad, hari perayaan atau Isnin (hari bekerja) sejak tahun 2014.
Selain daripada pendapatan yang lumayan dan mempunyai kebebasan masa, apa yang lebih penting ialah kami mendapat jaminan pendapatan. Kalau apa-apa terjadi kepada saya, bisnes ini boleh diwarisi kepada isteri dan anak-anak saya.
“Pendapatan Meningkat Walaupun Saat Musibah “
Ianya telahpun terbukti di mana telah terjadi musibah kepada saya selama 2 tahun, iaitu saya dipenjarakan gara-gara sedekah RM200. Selama 2 tahun, saya dan isteri langsung tak dapat menjalankan bisnes. Itu adalah tempoh paling perit dalam hidup kami.
2019 dan 2020 adalah tahun kesedihan bagi kami.
Walaupun begitu, bisnes yang kami bina sebelum itu tak hilang begitu sahaja. Bahkan ia berkembang berlipat-kali ganda saiznya, dan pendapatan pasif kami meningkat di luar jangkaan kami. Walaupun dilanda kesusahan dan kesedihan, kami tak mempunyai masalah dari sudut kewangan.
Alhamdulillah. Puji-pujian bagi Allah yang mengurniakan rezeki dari jalan yang tidak kami sangka-sangka.

Tahun musibah sudah pun berlalu, Tahun 2021 adalah fasa baru dalam kehidupan kami suami isteri. Kami memasang cita-cita untuk melahirkan 1,000 Master Dealer (mencapai Financial Freedom) menjelang tahun 2025, insyaAllah.

Kami mahu bantu lebih ramai yang keluar dari masalah kewangan, mempunyai simpanan yang cukup, dan akhirnya mencapai Financial Freedom seperti kami, insyaAllah.
TESTIMONI MEREKA YANG BERSAMA
G100 NETWORK
TESTIMONI MEREKA YANG BERSAMA
G100 NETWORK

Pesara Jurutera

“Kini, ini bukan lagi Part-Time bisnes”

Saya bermula membina bisnes ini pada usia saya 20 tahun ketika masih belajar di Australia. Kini, ini bukan lagi “Part-Time” bisnes bagi saya kerana saya sekarang sudah bersara sepenuhnya daripada kerjaya Jurutera pada usia saya 28 tahun. Syukur, kini saya sudah “full time” menjadi PGBO yang mempunyai 55,000 empayar penyimpan emas. Bisnes ini adalah masa depan saya dan keluarga. Walaupun pada awalnya belum nampak hasil, tapi saya terus dan terus buat perkara yang betul dengan sabar. Jika kita faham bagaimana cantiknya pendapatan pasif, kita tak akan sia-siakan peluang yang terbentang luas dihadapan kita.

– Muhammad Syarifuddin bin Mohd Jamil

Pesara Jurutera / Jade Four Star Founder Master Dealer

Pesara Mahasiswa

“Legasi bisnes terus diwarisi ummi”

Hasil usaha kerja keras arwah berkongsi ilmu kepada orang ramai tentang kepentingan membuat simpanan dalam bentuk emas 999.9 selama beberapa tahun sejak usianya 19 tahun lagi, akhirnya beliau bergelar “pesara mahasiswa” – habis belajar sudah ada income yang kukuh. Impian arwah untuk bawa ibu melancong ke luar negara dengan hasil bisnes beliau dalam Public Gold tercapai setelah beliau meninggal dunia pada usia 25 tahun. Legasi bisnes diwariskan kepada ibunya dan diteruskan oleh kakaknya, Cik Saiyidah Ismail. Dengan struktur empayar yang kukuh, ibunya mewarisi pendapatan pasif 4 angka setiap bulan dan tiket percutian VVIP tajaan penuh Public Gold di Hokkaido tahun 2023 dan Switzerland tahun 2024.

– Allahyarham Abdur Rahman Al Amin Bin Ismail

Pesara Mahasiswa Jurusan Kewangan, Universiti Utara Malaysia
/ Double Star Founder Master Dealer

Professional

“Rasai Time and Financial Freedom”

Daripada seorang yang sangat boros, saya berjaya menyediakan simpanan yang membolehkan saya berkahwin dan beli rumah pertama melalui simpanan emas. Dalam merasai kebaikan simpanan emas, saya juga mencari perniagaan yang boleh beri saya ‘Time and Financial Freedom’. Dalam kesibukan bekerja, saya cuma nampak Public Gold sahaja platform untuk saya capai impian saya ini. Ya, hanya Public Gold. Alhamdulillah hari ini pendapatan pasif sebagai PGBO telah melebihi gaji kerja hakiki saya. Saya percaya lebih ramai anak muda juga mampu berjaya malah jadi multi-millionaire melalui platform Public Gold dan support dari team G100 Network jika mereka serius fokus jadikan bisnes ini sebagai exit plan. InsyaAllah.

– Kapten (Dr.) Mu’az Mahadzir

Pegawai Perubatan (Tentera) / Pearl Triple Star Founder Master Dealer

Professional
“Kesibukan bukan penghalang”
Sifat boros saya adalah pendorong kepada saya mencari alternatif simpanan lain selain duit, iaitu emas.
Saya mulai mengenal Public Gold sejak 2017, bermula dari penyimpan emas kemudian berhijrah kepada pembimbing emas. Dalam kesibukan kerja seharian saya sebagai seorang doktor, tidak menghalang minat saya yang mendalam dalam bidang emas bersama Public Gold ini.

Alhamdulillah, kini saya telah melahirkan 18 orang Master Dealer, 8 Founder Master Dealer dan mempunyai rangkaian penyimpan emas lebih 30,000 orang.

Terima kasih Mentor En. Zulkifli Shafie!
– Dr. Mohd Syafiq bin Roslan

Pesara Doktor Perubatan / Jade Triple Star Founder Master Dealer

Pemilik Perniagaan

“Banyak peluang untuk bantu orang”
Saya merupakan ‘founder’ kepada AiSuka Bazaar, penyedia tapak niaga mudah dan murah sejak 10 tahun dahulu. Secara dasarnya, bisnes saya ini telahpun menjadi auto pilot dimana ia hanya berjalan 2 hari seminggu dan diuruskan sepenuhnya oleh staff tanpa saya perlu ke lokasi tapak niaga. Saya sudah lama punya kebebasan tanpa bebanan hutang dan saya sentiasa bebas ke sana kemari tanpa perlu mengira masa bila saya hendak bercuti.
Ditakdirkan adik saya diberhentikan kerja. Untuk membantu beliau, saya bersama-sama beliau hadir satu seminar tentang bisnes Public Gold. Apabila pulang dari seminar, saya rasa gelisah. Saya tahu tentang emas, tetapi tidak bersungguh ajak orang simpan emas. Akhirnya saya buat keputusan untuk serius buat bisnes Public Gold.
Setelah 68 hari saya serius buat bisnes Public Gold, saya berjaya mencapai Club 100. Dan selepas 70 hari dari tarikh saya capai Club 100, saya berjaya mencapai 300 orang frontline untuk melayakkan saya menjadi Master Dealer.
Sesungguhnya apabila saya masuk ke dalam bisnes Public Gold, saya nampak semakin banyak peluang saya ada untuk bantu orang. Kita boleh bantu orang menyimpan emas, kita boleh bantu dealer berjaya dalam bisnes Public Gold dan seterusnya mencapai impian financial freedom.
– Mohd. Nazim Bin Haji Badruddin

Founder AiSuka Bazaar / Double Star Founder Master Dealer

“Bye Bye Boss!”
“Hidup bebas tanpa terikat dengan ‘rat race’.”
Perjalanan saya sebagai penyimpan emas bermula pada 2014 apabila saya mencari hobi mengumpul yang baru. Pada pertengahan 2015, saya mengambil keputusan untuk menjadi Normal Dealer dan beberapa bulan kemudian saya upgrade menjadi Priority Dealer. Asbab menyebarkan ilmu emas dengan betul, serta pendapatan dari Public Gold yang saya terima secara konsisten itu melebihi gaji hakiki saya, maka saya membuat keputusan untuk berhenti kerja pada Mei 2018. Alhamdulillah dengan membuat bisnes Public Gold sepenuh masa, saya hidup lebih bebas tanpa terikat dengan ‘rat race’, mencapai matlamat bebas kewangan dan mengubah kehidupan saya menjadi lebih baik.
– Md Haris Bin Abdul Halim

Bekas IT & Web Technical Support / Double Star Founder Master Dealer

“Bye Bye Boss!”
“Jalan paling cepat untuk capai impian.”
Saya menyimpan emas sejak dari tahun 2011, ketika bergelar seorang pelajar. Pada November 2014, saya mendapat jawatan sebagai jurutera kilang kelapa sawit di sebuah syarikat GLC, dan dihantar ke Sabah. Manakala, isteri bekerja di Kelantan. Kami terpaksa hidup berjauhan dengan jarak beribu kilometer memisahkan kami. Kami rasakan masa depan keluarga sukar dirancang dengan baik. Jadi, kami mencari apa sahaja sumber pendapatan yang membolehkan kami hidup bebas dimana tempat yang kami suka, tidak terhad dengan masa. Kami belajar tentang hartanah dan cuba memulakan bisnes membuat keropok dan menjual jersey murah dari Kelantan. Memandangkan kami sendiri memang sudah menyimpan emas, kami dapati, bisnes Public Gold adalah jalan paling cepat dan mudah untuk kami mencapai impian kami. Syukur, setelah 4 tahun kami membina bisnes Public Gold, akhirnya pada 31 Ogos 2020 saya mengambil keputusan untuk meletakkan jawatan sebagai seorang jurutera dan menjadi bapa sepenuh masa.
– Mohamad Hafiz Shafie

Pesara Jurutera Mekanikal / Pearl Double Star Founder Master Dealer

Guru
“Ternyata ini adalah exit plan yang tepat!”
Saya mula berkerja sebagai guru di Johor. Pada penghujung tahun 2014, saya terbaca artikel dari blog mentor saya mohdzulkifli.com. Saya mula mengikuti beliau dan selepas lebih 6 bulan, saya memulakan simpanan emas pertama.
Emas adalah kaedah paling berkesan mengubah tabiat boros berbelanja saya sehingga saya boleh menjayakan majlis perkahwinan saya tanpa membuat pinjaman satu sen pun daripada bank. Hanya dari simpanan emas sahaja.
Setelah setahun saya menyimpan emas, saya dapati ramai kenalan berminat nak simpan emas. Selepas berjumpa dengan mentor saya pertama kalinya di pada April 2016, saya mula serius berkongsi tentang kebaikan menyimpan emas pada orang ramai.
Namun saya diuji apabila saya dipindahkan ke daerah Marudi di Miri, Sarawak. Cawangan Public Gold pun belum ada disana. Jaringan internet juga tiada ketika disekolah. Cabaran itu tidak mematahkan semangat. Saya sentiasa consult dengan mentor. Dari situ, saya mengambil inisiatif menganjurkan Seminar Simpan Emas yang disampaikan oleh mentor di hotel sekitar Bandaraya Miri.
Platform Public Gold dan G100 Network banyak membina diri saya dan mengubah diri saya menjadi lebih baik sejak 5 tahun lepas. Ternyata Public Gold adalah exit plan yang tepat saya gunakan untuk mencapai financial freedom dan time freedom. Segala apa yang saya usahakan sejak 2016, bukan sahaja berkembang dengan pesat bahkan memberi pendapatan pasif sehingga 5 angka sebulan.

– Cikgu Steven Blanda

Guru di Sarawak / Double Star Founder Master Dealer
Suri Rumah
“Semuanya sudah tersedia, tak pening!”
Semuanya sudah tersedia, saya tidak perlu pening-pening nak buat poster, urus pasukan dan juga meluaskan empayar. Dengan adanya sistem ini, saya berjaya capai Master Dealer dalam masa 58 hari untuk cukupkan 300 Frontlines dan juga RM300K personal sales. Pada awalnya saya rasa tidak yakin untuk melakukannya, tapi ternyata ia berjaya dicapai. Target saya ini dicapai sebulan lebih awal. Terima kasih semua committee tim G100 Network.
Pasukan dealer dibawah empayar saya sepenuhnya menggunakan tools dan hadir semua business school yang G100 dah sediakan. Saya yakin untuk terus berada dalam bisnes ini dan melahirkan 50 Master Dealer pada tahun 2024, insyaAllah.
– Nur Suaidah

Suri rumah bekerjaya Anak 3 / Star Founder Master Dealer

2  LANGKAH MUDAH MENJADI DEALER

Anda boleh pilih untuk upgrade menjadi dealer melalui salah satu daripada cara berikut.
BELIAN EMAS – TANPA PROMOSI

Beli emas (dalam jumlah tertentu).

* Jumlah gram emas minimum perlu dibeli dalam 1 invois (beserta dengan Wealth Card RM300 + hadir training PLT & NDO) untuk layak menjadi dealer.

BELIAN EMAS – DENGAN PROMOSI

Berita baiknya, Public Gold sentiasa buat promosi untuk jadi dealer dengan jumlah belian emas yang rendah, promosi serendah RM12,000 (+ pembelian Wealth Card RM300 + hadir training PLT & NDO) di dalam seminar/talkshow yang dijalankan setiap minggu.

Dapatkan informasi tentang seminar/talkshow terkini di FB Page Public Gold by G100 Network atau di Telegram Channel MohdZulkifli.com

Penafian
G100 tidak memberi jaminan bahawa program latihan yang kami sediakan ini berkesan untuk anda. Walaubagaimana pun, ilmu dan strategi yang kami sampaikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar mereka yang sudah terbukti berjaya bersama kami. Anda bertanggungjawab 100% atas kejayaan anda sendiri.