“Mencapai Financial Freedom 3 – 5 tahun dari sekarang!”

PLT (PG Leadership Training) adalah core training yang dimulakan sejak 2016. Telahpun terbukti membantu penyimpan emas di bawah bimbingan kami mencapai Financial Freedom (“tak kerja pun ada duit”) hanya dalam tempoh 3 – 5 tahun sahaja.

PG LEADERSHIP TRAINING AKAN DIBUKA!

dalam masa

Hari
Jam
Minit
Saat

Dapatkan harga promosi dengan sertai Waiting List...

PG LEADERSHIP TRAINING KINI DIBUKA!

Pendaftaran akan tamat dalam masa...

Hari
Jam
Minit
Saat
Tarikh

8 Jun 2024 (Sabtu) 

Masa

8.30 pagi – 6.00 petang

Platform

Zoom Meeting

Adakah anda…

BERITA GEMBIRA!

Anda tak perlu try & error. Kami bawakan speaker yang sudah ada proven result untuk kongsikan ilmu dan pengalaman kepada anda. Kami menyediakan jalan short-cut, mudah dan cepat untuk anda berjaya!

Kami ketengahkan speaker dari pelbagai latar belakang kerjaya dan taraf pendidikan, tetapi mencapai kejayaan yang sama. Tak kisah apa pun latar belakang anda, formula yang kami berikan akan membantu sesiapa sahaja untuk berjaya. Asalkan sanggup untuk berlajar dan berusaha, kami yakin anda pasti berjaya! InsyaAllah.

PROVEN RESULT

Belajar terus dari pengalaman sebenar Master Dealer yang telah terbukti berjaya mendapat pendapatan pasif sambil menyimpan emas.

ELAK KESILAPAN

Kami tahu kesilapan yang sering dilakukan dalam membina bisnes. Elakkan kesilapan yang merugikan duit, tenaga, dan masa anda. Belajar terus dari yang pakar.

100% ONLINE

Jimat duit dan masa anda. Belajar ilmu yang mahal hanya dari rumah sahaja. Ia disampaikan secara live streaming terus ke gajet anda.

Hasil mereka yang telah hadiri PLT

Dr Fadhli Adnan di Rome Italy

Dr Fadhli ikuti PLT dalam tempoh dua tahun secara konsisten. Mampu jana income 5 angka sebulan.

WhatsApp-Image-2022-10-25-at-21.04.21.jpeg

Pn Ain Najwa, sedang belajar untuk PHD. Namun telah menjana income sambil belajar sehingga RM10k sebulan.

nazim (1)

Tuan Nazim, seorang usahawan berjaya. Dengan PLT, mindsetnya terhadap bisnes PG berubah 360 darjah

Rahsia Yang Akan Dibongkarkan Dalam PLT!

Kenapa perlu sertai PLT?

Siapa patut sertai PLT?

Semua penyimpan emas Public Gold di bawah G100 yang berminat untuk buat duit sambil menyimpan emas.

Mereka yang serius nak menjana pendapatan pasif dan mencapai financial freedom 3 – 5 tahun dari sekarang.

Mereka yang sudah lama menjadi dealer Public Gold, tapi tak tahu cara untuk bermula dengan betul.

Apa kata mereka yang telah sertai PLT?

Kali pertama join PLT pada 1 Januari 2021. Sejak itu, saya tak pernah ponteng hadiri PLT setiap bulan. PLT memberi impak yang besar terhadap kehidupan dan bisnes saya. Genap 11 bulan, saya berjaya mendidik sebanyak 301 penyimpan emas. Terima kasih G100. I will grow old with Public Gold. ❤️. Puji Tuhan. 🙏
Join PLT, dapat recharge energy untuk kekalkan momentum sepanjang bulan. Closing speech daripada mentor sangat memberikan kesan yang mendalam pada hati. Ibarat nasihat seorang bapa yang ingin melihat anak-anaknya berjaya. Terima kasih mentor, dan seluruh team G100 yang terlibat menjayakan PLT!
Setiap bulan saya wajibkan diri hadiri PLT. Inilah booster untuk saya grow dalam bisnes. Nak jadi dealer yang mampu membimbing penyimpan emas supaya berilmu, kita sendiri kena cari ilmu dulu. Barulah network bisnes berkembang dengan sendirinya. Terima kasih G100 atas support system terbaik disediakan untuk kami.

Kami Belajar PLT Hanya Dari Rumah Sahaja

Mencari ilmu dalam G100 sangat mudah perjalanannya. Sebab kita tak perlu hadir sesi bersemuka. Apa sahaja alasan untuk tidak hadir ke kelas langsung tidak akan membantu bisnes kita untuk grow. (Kata-kata amanat daripada Founder G100 Network, Tuan Mohd Zulkifli Shafie)- Apa sahaja alasan kita hanyalah sekadar untuk menyedapkan hati untuk tidak berkembang bisnes kita. 

Bonus! Untuk Anda!

Akses percuma ke G100 Achievers Night (GAN). Ikuti kisah kejayaan mereka secara LIVE!

Giliran anda mencipta kejayaan anda! Rebut peluang belajar dari mereka yang telahpun berjaya dalam PLT kali ini!

Pastikan anda berdaftar Combo PLT & NDO untuk lebih jimat.

Pakej Combo ini membolehkan anda mendapat akses PERCUMA kepada:

1) New Dealer Orientation (NDO) bernilai RM20
2) Sesi Live G100 Achievers Night (Private Session)

Kenapa anda wajib hadir NDO??

New Dealer Orientation (NDO)

Webinar eksklusif dianjurkan bagi membantu anda untuk belajar cara menjadi dealer yang berinformasi, dipercayai dan disegani oleh customer. Anda akan diperkenalkan tentang Public Gold dan G100 dengan lebih mendalam,  fahami sistem dan SOP terkini untuk berurusan dengan Public Gold, serta diajar cara memanfaatkan toolset yang telahpun disediakan oleh G100 untuk anda membimbing customer anda dengan betul.

Apa yang akan dipelajari dalam NDO?

Wow, saya nak DAFTAR sekarang!

Combo PLT + NDO

RM65

Pendaftaran EARLY BIRD tamat pada 2/6/2024 11:59 pm

PLT  Sahaja

 RM59

Pendaftaran EARLY BIRD tamat pada 2/6/2024 11:59 pm

PLT Combo Plus

RM198RM148*

Pendaftaran EARLY BIRD tamat pada 2/6/2024 11:59 pm

Combo PLT + NDO

plt combo small

RM119

Pendaftaran Tamat
4 May 2024  (8.30 pagi)

PLT  Sahaja

 RM99

Pendaftaran Tamat
4 May 2024  (8.30 pagi)

PLT Combo Plus

RM198

Pendaftaran Tamat
4 May 2024  (8.30 pagi)

F.A.Q

Tidak. Yuran tidak akan dipulangkan setelah mendaftar. Pendaftaran ini juga tidak sah untuk dibawa ke bulan seterusnya jika tidak dapat hadir pada bulan yang didaftarkan.

Webinar boleh di-strim melalui laptop, smartphone, ipad, smart TV etc. Walaubagaimana pun, kami sarankan anda menggunakan laptop supaya anda dapat belajar dengan lebih selesa.

Ya. Program ini khusus untuk customer dan dealer Public Gold yang berdaftar di bawah network Pengasas G100, Tuan Mohd Zulkifli Bin Shafie (PG002369) sahaja.

Login website Public Gold (www.publicgold.com.my). Semak di bahagian My Account > Account Info . “Active Leadership Name” tertulis

 1. Mohd Zulkifli Shafie (PG002369)
2. Muhammad Syarifuddin bin Mohd Jamil (PG047442)
3. Mohamad Hafiz Shafie (PG00054635)
4. Mohd Syafiq bin Roslan @ Ruslan (PG00102808)
5. Mu’az Bin Mahadzir (PG053005)

Sesuai. Walaubagaimana pun kami sarankan anda hubungi introducer (dealer) atau upline Founder Master Dealer terlebih dahulu supaya mereka dapat berikan bimbingan setelah anda hadiri program ini.

Tidak. Kecuali bagi yang berdaftar pakej PLT Combo Plus. Akan diberikan akses recording dalam tempoh 7 hari setelah tamat PLT.

Disclaimer

G100 tidak memberi jaminan bahawa program latihan yang kami sediakan ini berkesan untuk anda. Walaubagaimana pun, ilmu dan strategi yang kami sampaikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar mereka yang sudah terbukti berjaya bersama kami. Anda bertanggungjawab 100% atas kejayaan anda sendiri.