Bagaimana Kami Bermula & Visi Kami Untuk Membantu Anda!

Kami Bantu Anda Mencapai Financial Freedom!

Ditubuhkan secara rasminya pada 24 September 2018, G100 adalah team dealer Public Gold (PG) yang terbesar, dan paling cepat berkembang di Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia. Menggabungkan lebih 250 Master Dealer (MD), lebih 3478 dealer aktif, yang memberikan servis kepada lebih 500,000 penyimpan emas (setakat November 2023) Public Gold

Founder G100

Diasaskan dan dipimpin oleh Tuan Mohd Zulkifli Shafie sejak 2016. Beliau adalah penulis dua buah buku bestseller di Malaysia, iaitu buku “Wang Emas” dan “Misi Bebas Hutang”. 

Beliau dinobatkan sebagai Champion of The Champion Dealer PG untuk beberapa tahun berturut-turut, dan sinonim dengan gelaran “the fastest growing Master Dealer” di atas pencapaian luar biasa beliau di dalam bisnes.

Perjuangan Kami

G100 komited melahirkan dealer Public Gold yang berintegiriti, kompeten dan berakhlak baik supaya dapat mendidik masyarakat ilmu yang betul tentang emas dan kewangan, melalui platform yang disediakan oleh Public Gold.

VISI & MISI

G100 komited untuk melahirkan 1,000 penyimpan emas mencapai Financial Freedom (“tak kerja pun ada duit”) menjelang 2025, dengan harapan mereka akan terus berperanan aktif mendidik masyarakat ilmu yang betul tentang emas dan kewangan, khususnya di Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia.

G100 adalah network terbesar dealer Public Gold. Tim yang sangat positif, bersatu hati, dan mempunyai semangat kerja berpasukan yang tinggi.

Menyediakan sistem pembelajaran & sokongan yang berterusan dalam bentuk seminar, latihan, bengkel, coaching, serta mentoring.

Sesuai untuk sesiapa sahaja, tanpa mengira latarbelakang kerjaya atau pendidikan.

Mereka Yang Sudah Kami Bantu

Penyimpan Emas
0 k
Dealer Aktif
0 +
Master Dealer
0 +

G100 Talk Show

Belajar cara mengukuhkan kewangan melalui simpanan emas, dan tip jana pendapatan pasif sambil simpan emas.

Setiap Rabu, 9.00 malam bersama panel kami yang terpilih.

PG Leadership Training (PLT)

Membongkar rahsia mendapat pendapatan pasif 5 angka setiap bulan sambil menyimpan emas, hanya dalam masa 3 - 5 tahun!

Sabtu pertama setiap bulan, 8.30 pagi - 6.00 petang.

New Dealer Orientation (NDO)

Kenali Public Gold dan G100, dan belajar cara memanfaatkan program dan toolset yang kami sediakan untuk membantu anda mencapai Financial Freedom!

Sabtu kedua setiap bulan, 9.00 pagi - 1.00 tengah hari.

Weekly Business Meeting (WBM)

Kelas dan group coaching eksklusif setiap minggu bersama Master Dealer yang sudah berjaya menjana pendapatan pasif bersama Public Gold!

Setiap Ahad, 9.00 malam.