G100 Talkshow
Indonesia

Setiap Kamis, jam 20.00 WIB / 21.00 MYT

Pelajari cara tingkatkan kewangan dengan emas, dan cara mendapat pendapatan pasif sambil menyimpan emas bersama Public Gold.

Tarikh & Waktu

Setiap Kamis, 20.00 WIB / 21.00 MYT

Platform

Facebook

Adakah anda sedang mencari platform terbaik untuk belajar cara meningkatkan kekayaan dengan emas?

Kami sediakan SOLUSI UNTUK ANDA!

100% PERCUMA!

Pelajari ilmu emas dan kewangan setiap Kamis, 
jam 20.00 WIB / 21.00 MYT secara LIVE (di Facebook) dalam rancangan G100 Talk Show Indonesia!

SEMINAR G100 INDONESIA

Ruangkan waktu 1 jam setiap minggu bersama kami untuk belajar rahsia tingkatkan kekayaan dengan emas dan menjana pendapatan pasif sambil menyimpan emas.

Talk Show merupakan langkah pertama untuk belajar terus dari mereka yang telahpun berjaya meningkatkan kewangan dengan emas, dan menjana pendapatan pasif sambil menyimpan emas menggunakan platform yang disediakan oleh Public Gold.

Kenapa Anda Perlu Hadir Ke Seminar G100 Indonesia?

Tonton rakaman Seminar G100 Indonesia yang lalu

SIAPA PANELIS SEMINAR G100 INDONESIA?

Panelis-panelis yang dijemput terdiri daripada ahli G100 yang berstatus Master Dealer, iaitu mereka yang telah mencapai pendapatan pasif sebanyak RM5K setiap bulan dan sebahagian panelis pula merupakan golongan profesional yang walaupun sebenarnya masih berkhidmat dalam bidang masing-masing namun mereka telah pun mencapai financial freedom, hanya dengan bermula menyimpan emas Public Gold.
Zulkifli dan Najdah
Mohd Zulkifli Shafie
Syarif Jamil
Bachtiar Rachmad Pudya
PID Ressy Miryanti
Disclaimer
Program ini adalah inisiatif dari pihak penganjur. Kami tidak bertanggungjawab untuk sebarang hasil serta tidak menjanjikan sebarang hasil serta merta. Kami akan berkongsi tentang ilmu dan isu semasa. Sebarang keputusan adalah tanggungjawab peserta dan bebas pengaruh dari pihak penganjur.