Langkah pertama menjadi dealer Public Gold berjaya dibongkarkan di NDO!

Tak perlu bimbang kalau orang lain tak sertai anda. Yang paling penting ialah anda sendiri yakin dengan apa yang anda lakukan. New Dealer Orientation (NDO) akan membongkarkan rahsia menjadi dealer yang dipercayai dan disegani oleh customer, dan membina masa depan anda bersama Public Gold dengan penuh yakin!

Tarikh

9 Jun 2024 (Sabtu)

Masa

8.30 pagi – 1.00 tengah hari

Platform

Zoom Meeting

Adakah anda…

Kami dedahkan kepada anda RAHSIA dan TEKNIK untuk menjadi dealer yang dipercayai dan disegani oleh customer anda. Bukan sahaja mereka terus membeli emas dengan Public Gold, tetapi mereka sanggup memperkenalkan customer baru kepada anda walaupun tidak dibayar!

Dengan ini kami bawakan untuk anda…

New Dealer Orientation (NDO)

Webinar eksklusif dianjurkan bagi membantu anda untuk belajar cara menjadi dealer yang berinformasi, dipercayai dan disegani oleh customer. Anda akan diperkenalkan tentang Public Gold dan G100 dengan lebih mendalam,  fahami sistem dan SOP terkini untuk berurusan dengan Public Gold, serta diajar cara memanfaatkan toolset yang telahpun disediakan oleh G100 untuk anda membimbing customer anda dengan betul.

 

Apa yang akan dipelajari dalam NDO?

Siapa patut hadiri NDO?

Hadir dan belajar NDO secara online dari rumah.

Apa kata mereka yang telah hadiri NDO?

Public Gold akan sentiasa update berkenaan sistem dan buat penambahbaikan. Dealer baru atau lama, anda perlu hadir supaya dapat update terkini dari sumber yang tepat, untuk disampaikan kepada team dan juga penyimpan bawah bimbingan anda.
Follow dari JB sambil hirup kopi segar... NDO adalah ibarat seorang Guide di hutan belantara. Tanpa Guide, kita akan sesat jalan . Silap langkah kena kidnap ‘hantu’.
Dealer, kalau banyak sangat tanya soalan basic, kemungkinan besar memang tak pernah join NDO la tu. Di NDO ni, apa saja soalan akan terjawab. Tak perlu buang masa nak explore sendiri. Lebih baik dapatkan jawapan terus dari orang yang pakar!

Jangan tangguhkan kejayaan anda. Belajar cara menjadi dealer yang trusted (dipercayai) sekarang. Giliran anda pula layak sebagai Master Dealer!

PENDAFTARAN DIBUKA…

Normal Promotion

RM69 RM20

F.A.Q

Webinar boleh di-strim melalui laptop, smartphone, ipad, smart TV etc. Walaubagaimana pun, kami sarankan anda menggunakan laptop supaya anda dapat belajar dengan lebih selesa.

Ya. Program ini khusus untuk customer dan dealer Public Gold yang berdaftar di bawah network Pengasas G100, Tuan Mohd Zulkifli Bin Shafie (PG002369) sahaja.

Login website Public Gold (www.publicgold.com.my). Semak di bahagian My Account > Account Info . “Active Leadership Name” tertulis

1. Mohd Zulkifli Shafie (PG002369)
2. Muhammad Syarifuddin bin Mohd Jamil (PG047442)
3. Mohamad Hafiz Shafie (PG00054635)
4. Mohd Syafiq bin Roslan @ Ruslan (PG00102808)
5. Mu’az Bin Mahadzir (PG053005)

 

Sesuai. Walau bagaimana pun, kami sarankan anda join NDO terlebih dahulu kalau anda belum jadi dealer supaya anda dapat mempelajari SOP dan panduan asas berurusan dengan Public Gold.

Disclaimer

G100 tidak memberi jaminan bahawa program latihan yang kami sediakan ini berkesan untuk anda. Walaubagaimana pun, ilmu dan strategi yang kami sampaikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar mereka yang sudah terbukti berjaya bersama kami. Anda bertanggungjawab 100% atas kejayaan anda sendiri.