“Mencapai Financial Freedom 3 – 5 tahun dari sekarang!”

PLT (PG Leadership Training) adalah core training yang dimulakan sejak 2016. Telahpun terbukti membantu penyimpan emas di bawah bimbingan kami mencapai Financial Freedom (“tak kerja pun ada duit”) hanya dalam tempoh 3 – 5 tahun sahaja.

PROMO PG LEADERSHIP TRAINING KINI DIBUKA!

Promosi akan tamat dalam masa…

Hari
Jam
Minit
Saat
Tarikh

9 Ogos 2022 (Sabtu) 

Masa

8.30 pagi – 6.00 petang

Platform

Zoom Meeting

Adakah anda…

BERITA GEMBIRA!

Anda tak perlu try & error. Kami bawakan speaker yang sudah ada proven result untuk kongsikan ilmu dan pengalaman kepada anda. Kami menyediakan jalan short-cut, mudah dan cepat untuk anda berjaya!

Kami ketengahkan speaker dari pelbagai latar belakang kerjaya dan taraf pendidikan, tetapi mencapai kejayaan yang sama. Tak kisah apa pun latar belakang anda, formula yang kami berikan akan membantu sesiapa sahaja untuk berjaya. Asalkan sanggup untuk berlajar dan berusaha, kami yakin anda pasti berjaya! InsyaAllah.

PROVEN RESULT

Belajar terus dari pengalaman sebenar Master Dealer yang telah terbukti berjaya mendapat pendapatan pasif sambil menyimpan emas.

ELAK KESILAPAN

Kami tahu kesilapan yang sering dilakukan dalam membina bisnes. Elakkan kesilapan yang merugikan duit, tenaga, dan masa anda. Belajar terus dari yang pakar.

100% ONLINE

Jimat duit dan masa anda. Belajar ilmu yang mahal hanya dari rumah sahaja. Ia disampaikan secara live streaming terus ke gajet anda.

Hasil mereka yang telah hadiri PLT

ayunni harun 2022

Pn Ayuni seorang suri rumah, mula hadir PLT pada Januari 2021 dan berjaya menjadi Master Dealer dalam tempoh 9  bulan sahaja. 

Suri rumah pun boleh jana income 4 angka sebulan selepas ikut PLT pertama, dalam tempoh yang singkat.

Faezah-Hamid

Pn Faezah Hamid, seorang wanita yang sibuk dengan kerjaya. Dengan ilmu dari PLT, beliau berjaya membina bisnes di celah kesibukan dan mencapai Master Dealer.

Beliau telah mencapai status Master Dealer pada tahun 2021.
Syahrul-Azlan

Ustaz Syahrul berjaya mencapai Pearl Star Founder Master Dealer dalam tempoh kurang setahun, setelah hadir PLT pada Disember 2020.

Seorang mutawiff dan juga ahli perniagaan yang sudah ada pendapatan yang kukuh. Inspirasi dari PLT, beliau membina bisnes Public Gold sebagai jaminan masa depan beliau sekeluarga.

Rahsia Yang Akan Dibongkarkan Dalam PLT!

Siapa patut sertai PLT?

Semua penyimpan emas Public Gold di bawah G100 yang berminat untuk buat duit sambil menyimpan emas.

Mereka yang serius nak menjana pendapatan pasif dan mencapai financial freedom 3 – 5 tahun dari sekarang.

Mereka yang sudah lama menjadi dealer Public Gold, tapi tak tahu cara untuk bermula dengan betul.

Apa kata mereka yang telah sertai PLT?

Kali pertama join PLT pada 1 Januari 2021. Sejak itu, saya tak pernah ponteng hadiri PLT setiap bulan. PLT memberi impak yang besar terhadap kehidupan dan bisnes saya. Genap 11 bulan, saya berjaya mendidik sebanyak 301 penyimpan emas. Terima kasih G100. I will grow old with Public Gold. ❤️. Puji Tuhan. 🙏
Saya join PLT kali pertama pada November 2020, iaitu selepas seminggu lebih jadi dealer. Dan saya terus join semua PLT selepas itu. Nampak jalan dan masa depan yang sangat jelas. Jalan terus dan tak toleh belakang dah. Alhamdulillah, kurang setahun Allah rezekikan capai Master Dealer. Dengan G100, sesiapa pun boleh berjaya, InsyaAllah 💪🏻💪🏻💪🏻
Join PLT, dapat recharge energy untuk kekalkan momentum sepanjang bulan. Closing speech daripada mentor sangat memberikan kesan yang mendalam pada hati. Ibarat nasihat seorang bapa yang ingin melihat anak-anaknya berjaya. Terima kasih mentor, dan seluruh team G100 yang terlibat menjayakan PLT!
Setiap bulan saya wajibkan diri hadiri PLT. Inilah booster untuk saya grow dalam bisnes. Nak jadi dealer yang mampu membimbing penyimpan emas supaya berilmu, kita sendiri kena cari ilmu dulu. Barulah network bisnes berkembang dengan sendirinya. Terima kasih G100 atas support system terbaik disediakan untuk kami.
Saya ikuti PLT dari Rawang. Ucapan penutup daripada tuan mentor sangatlah menyentuh qolbu dan emosi, membakar semangat untuk buat lagi dan lagi, serta bersungguh-sungguh menyampaikan ilmu emas kepada orang ramai. InsyaAllah, target Kak nak jadi antara 1,000 next Master Dealer dalam G100.
Dalam proses nak berjaya, pasti akan pernah rasa down, nak give up, malas, timbul fikiran negatif dan sebagainya. Maka PLT adalah ubatnya. Datang dan recharge balik aura positif dan buang aura negatif dalam diri. PLT ini ibarat hospital yang dapat merawat penyakit penyakit yang menghalang kejayaan.
Mengikuti PLT seperti satu 'addiction'. Kalau tak join akan rasa sangat kekurangan pada bulan tersebut. Seperti kuasa magic yang berkurang auranya. We need to be in the circle. Uniknya, setiap kali PLT, selalu dapat ilmu baru walaupun tajuknya sama. InsyaAllah, Saya akan terus join PLT pada setiap bulan. Banyak kemahiran dan nilai baik yang saya peroleh di PLT.
Alhamdulillah, setiap kali PLT mesti dapat idea baru dan semangat yang berkobar-kobar menjalankan bisnes Public Gold. Banyak betul ilmu saya dapat dalam PLT. Benarlah, beli emas dengan Public Gold melalui bimbingan dealer team G100, bukan sekadar dapat emas, tapi dapat ilmunya sekali!
Sejujurnya masa mula-mula saya menjadi dealer, saya tak ada ilmu mengenai emas dan marketing. Tapi sejak join PLT ni, saya nampak jalan bagaimana nak menjadi dealer berjaya dan membimbing orang lain menyimpan emas. Terima kasih G100. Team yang the best saya join. Membimbing saya "from zero to hero".
Saya join PLT setiap bulan. Walaupun saya dealer lama dan sudah capai level Master Dealer, tapi banyak ilmu baru saya dapat setiap kali join. Impak paling besar, dapat recharge semangat dan kekalkan momentum dalam bisnes.
Pemilihan topik yang fresh membuatkan peserta ternanti-nanti apa lagi lepas ni... Salute you G100! Thumbs up G100! Thank you G100 committee yang sentiasa berusaha keras untuk memastikan team G100 meroket menuju puncak bersama-sama.
Saban bulan semakin baik dari segi konten dan kelancaran. Olahan dan penyampaian konten adalah berbeza mengikut pengalaman sebenar speaker. Speaker adalah practitioner sebenar sesuatu topik yang disampaikan, bukan sekadar teori. Ilmu yang sentiasa fresh dan updated!

BONUS! BONUS! BONUS!

Akses percuma ke G100 Achievers Night. Ikuti kisah kejayaan mereka secara LIVE!

Giliran anda mencipta kejayaan anda! Rebut peluang belajar dari mereka yang telahpun berjaya dalam PLT kali ini!

Pastikan anda berdaftar Combo PLT & NDO untuk lebih jimat.

Pakej Combo ini membolehkan anda mendapat akses PERCUMA kepada:

1) New Dealer Orientation (NDO) bernilai RM20
2) Sesi Live G100 Achievers Night (Private Session)

Kenapa anda wajib hadir NDO??

New Dealer Orientation (NDO)

Webinar eksklusif dianjurkan bagi membantu anda untuk belajar cara menjadi dealer yang berinformasi, dipercayai dan disegani oleh customer. Anda akan diperkenalkan tentang Public Gold dan G100 dengan lebih mendalam,  fahami sistem dan SOP terkini untuk berurusan dengan Public Gold, serta diajar cara memanfaatkan toolset yang telahpun disediakan oleh G100 untuk anda membimbing customer anda dengan betul.

Apa yang akan dipelajari dalam NDO?


DAFTAR COMBO SEKARANG

COMBO PLT & NDO

RM119

RM199 RM65 Early Bird

PLT SAHAJA

RM99

RM99 RM59 Early Bird

Anda Adalah Master Dealer Selepas Ini! Jangan Lepaskan Peluang Untuk Jadi Yang Terawal Mendapat Perkongsian Di PLT!
Early Bird
RM199 RM59 SAHAJA
Normal

RM199 RM65

F.A.Q

Webinar boleh di-strim melalui laptop, smartphone, ipad, smart TV etc. Walaubagaimana pun, kami sarankan anda menggunakan laptop supaya anda dapat belajar dengan lebih selesa.

Ya. Program ini khusus untuk customer dan dealer Public Gold yang berdaftar di bawah network Pengasas G100, Tuan Mohd Zulkifli Bin Shafie (PG002369) sahaja.

Login website Public Gold (www.publicgold.com.my). Semak di bahagian My Account > Account Info . “Active Leadership Name” tertulis “Mohd Zulkifli Shafie (PG002360)”.

Sesuai. Walaubagaimana pun kami sarankan anda hubungi introducer (dealer) atau upline Master Dealer terlebih dahulu supya mereka dapat berikan bimbingan setelah anda hadiri program ini.

Disclaimer

G100 tidak memberi jaminan bahawa program latihan yang kami sediakan ini berkesan untuk anda. Walaubagaimana pun, ilmu dan strategi yang kami sampaikan adalah berdasarkan pengalaman sebenar mereka yang sudah terbukti berjaya bersama kami. Anda bertanggungjawab 100% atas kejayaan anda sendiri.