Saya Ke Tokyo, 22 – 27 Mac 2014

Sekadar makluman kepada rakan-rakan yang ingin berurusniaga emas, saya akan mengikuti Trip Public Gold ke Tokyo pada 22 – 27 Mac 2014. Jadi dalam tempoh tu, saya hanya boleh dihubungi dengan 3 cara untuk sebarang urusan consultation atau lock harga:

Kalau kalau tak dapat contact saya (sebab saya mungkin susah dapat internet connection), atau perlukan consultation melalui SMS atau telefon, boleh contact isteri saya di talian 019-9272780 (Najdah). InsyaAllah beliau juga adalah authorised dealer Public Gold dan boleh bantu untuk consultation, lock harga dan sebagainya. Kalau anda berurusan terus dengan Public Gold, berikan no. ID saya PG002369, Mohd Zulkifli b. Shafie sebagai introducing dealer. Nanti balik daripada trip, saya akan bantu untuk apa-apa urusan follow-up dengan Public Gold, insyaAllah.

Kalau nak LOCK HARGA SENDIRI, boleh ikuti langkah yang saya terangkan dalam artikel “Cara Mudah Beli Emas Public Gold“. Kalau anda sebelum ni pernah beli emas dengan Public Gold dan dah ada PG Code sendiri, ikuti langkah dalam artikel “Cara Login Website Public Gold“.

Qualifier Trip Public Gold Tokyo - 2nd ListSenarai rakan-rakan saya yang turut sama ke Tokyo.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *